Typehuse

 

Hvad er typehuse?

Typehuse er masseopført og er ofte arkitekttegnede. Et typehus opføres som regel af et byggefirma, der har specialiseret sig i denne form for huse.
Husene kan være billigere end specialtegnede huse og kan også være hurtigere at få opført, da de har en hurtigere planlægnings- og byggeproces.

Vi bygger ikke et typehus

Typehuse kan variere, men det kan være svært at finde drømmehuset, når der ikke bliver taget højde for jeres specifikke krav og ønsker.
Med Jely Huse som samarbejdspartner finder vi sammen ud af, hvad der skal til for at skabe jeres drømmehus. For at opfylde dette mål finder vi ikke blot et typehus, men tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Derfor sørger vi for at skabe et unikt og individuelt hus, der skaber rammerne for jeres nye hjem.

Typehuse vs. individuelle huse

Vi beskæftiger os bevidst ikke med typehuse, men er derimod eksperter i opførelse af individuelle huse. Vi er derfor et oplagt valg, når I skal finde et byggefirma som samarbejdspartner, der fokuserer på lige netop jeres individuelle behov. Med over 40 års erfaring og tusindvis af tilfredse kunder er vi jeres garanti for et professionelt forløb – fra start til slut. Vores mission er at skabe det rette hjem til jer og ikke blot et typehus som alle andre.

Hos Jely Huse kan vi desuden tilbyde den obligatoriske byggeskadeforsikring til en rigtig god og konkurrencedygtig pris.

Typehus eller individuelt hus – valget er jeres

Mange ser som udgangspunkt på typehuse, når de skal finde deres kommende hjem. Vi rådgiver vores kunder ud fra en målsætning om at skabe det perfekte hjem og ikke blot et typehus.

Hos Jely Huse er I garanteret individuelle huse af højeste kvalitet. Vi går ikke på kompromis ved valget af hverken materialer, håndværkere eller konstruktioner.


Ring og hør om mulighederne på tlf. 76 62 08 00.