Arkitekttegnede huse efter Jeres ønsker

Hos Jely Huse bygger vi ikke huse, der er ens. Jeres individuelle arkitekttegnede hus bygger vi, så det passer til jer.

Ønsker I at bestille en brochure eller at booke et uforpligtende møde med os, så klik på knapperne her i menuen til højre. Har I spørgsmål vedr. mulighederne med et arkitekttegnet hus kan I også ringe til os på telefon 76 62 08 00.

 

I ved allerede, hvordan jeres arkitekttegnede hus skal se ud?

Godt, så lad os ikke spilde tiden. Kontakt os og aftal et besøg i vores showroom i Vejle eller Albertslund. Her besvarer vi jeres spørgsmål og I kan forelægge jeres konkrete planer/ideer for vores tegnestue. Herefter kan vi påbegynde tegningerne til et arkitekttegnet hus, som er helt efter jeres ønsker.

 

I behøver ideer?

Lad jer inspirere af vores forslag og billeder af arkitekttegnede huse fra galleriet.
Kun inspirere – ja netop – I udvikler jeres hus individuelt sammen med vores arkitekt. Fortæl os hvad I synes om ved én grundplan og hvad der er bedre ved en anden. Vi kombinerer og udarbejder skitsen for et arkitekttegnet hus ud fra jeres ønsker.
I har allerede et projekt – så skal I kontakte Jely Huse, som vil besvare og hjælpe med jeres videregående spørgsmål.

 

Vil I have en pris på et arkitekttegnet hus?

Under en uddybende samtale kan I fastsætte jeres pladsbehov, udformning af jeres hus og jeres individuelle ønsker. I modtager på dette tidspunkt en garanteret fast pris.
Så ved I allerede på dette stadie, hvad et arkitekttegnet hus vil koste.

 

I behøver en skitse?

I har tanker og ønsker om en grundplan.
I fællesskab med jer konkretiserer vi jeres forestillinger og giver jer tips og ideer, som I skal være opmærksomme på. Ved denne lejlighed udvælger I også detaljer som f.eks. tag, mursten, vinduer m.v.

Flexibel lige til sidste dag

Frem til byggeansøgning kan I til enhver tid foretage ændringer på jeres arkitekttegnede hus. Mange ideer opstår under projektering. Derefter udfærdiger vi de foreløbige tegninger og efter kort tid ser I for første gang jeres helt individuelle drømmehus på papiret. Også nu tilbyder vi jer muligheden for at foretage ændringer.

Vi har skrevet mere om nybyggeri her.